Jokos jouluteltaisiin?

Pahoittelut ensi alkuun vanhoille tutuille lukijoille, viime joulun alla joulublogin pito jäi sitten ihan joulun ajan kalkkiviivoille. Syksyn puurtaminen ja opintojen loppuun saattaminen työn ohella ja kiireinen perhe-elämä nipisti kyllä veronsa ja yksinkertaisesti blogin päivittelyt jäi. Joka tapauksessa joulua meillä vietettiin, ja oikein ihanaa sellaista! 

Jouluisat ajatukset valtaa mielen jo harvase päivä. Mieli pursuilee erilaisia ajatuksia ja ideoita joulun odotukseen ja viettoon :) Keskikesän juhla on juhlittu, vuosi kääntyy joulua kohti. Yritetään nauttia vielä kuluvasta kesästä ja salaa hieman jo suunnitella tulevaa juhlaa ja sitä ympäröivää aikaa! 

Selailin äsken nettikirjakauppojen aleja ja jotenkin päädyin selailemaan joulukirjoja, joita ilmestyykin iso joukko tämänkin joulun alla! Yhdeksän uutta kirjaa (niin lasten kuin aikuistenkin) lähti kirjastoon varaukseen, odottamaan ilmestymistä :) 

Ihania kesäpäiviä lukijat ja kohta joulutellaan taas luvan kanssa!

Terveisin kesätonttu Annastiina 

Kommentit

  1. Mulla oli tuossa heinäkuun lopulla ja elokuun alussa, että ei nyt vielä joulua vaikka viime vuonna kirjoittelin jo heinäkuussa ensimmäiset kunnon joulupostaukset. Viime vuonnakin tosin vasta syyskuussa aloin ihan kunnolla tekemään postauksia.

    Löysin vasta pari kissan mallista piparimuottiani ja siitä se innostus joulupostausten tekemiseen taas lähti :). Ei tarvitse olla edes iso juttu, kun tekee taas mieli kirjoitella :D.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit