Joulukorttipajalta hyvää päivää!

Sinooperissa iski askartelumania ja kori pullollaan askartelutavaroita piti kotiin lähteä. Sinooperissa on ihanasti ideoita esilläkin, joten aloittelevallekin paikka on hyvin inspiroiva ja ainakin Joensuun Sinooperin myyjät on huippu tyyppejä, jotka varmasti auttaa jos jokin asia mietityttää. Suosittelen kyllä! Joensuulaisia kyllä hellitään koska meillä on myös toinen loistava askartelukauppa, Kätevä käsi :) Mutta kukkaron kannalta ovat myös aika petollisia paikkoja!

Sinooperin hyllyt notkui toinen toistaan kauniinpia jouluisia askartelutarvikkeita ja ideoita alkoi syntyä hurjaa vauhtia... Tuotoksia tulikin yli omien tarpeiden, mutta onneksi noille aina joku tarvitsija löytyy :) 

Toinen satsi oli sini-hopeavärinen ja ehkä vähän modernimpiakin. 








Toisena päivänä tuotokset olivat enemmän vanhantyylisiä ja pientä vintage-ripausta päälle.


Kommentit

  1. Hei, on todellakin upean näköistä askartelua! Kiitos vielä muutenkin koko ilahduttavasta joulublogistasi. Minulla olisikin tähän liittyen mielessäni teemaltaan jouluinen blogiyhteistyöehdotus, jossa työ on pieni mutta palkkio mukava. Mikäli haluat kuulla lisää, kerron mielelläni tarkemmin. Voit ottaa yhteyttä klaus.einari@outlook.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit