Syysloman tunnelmia

Syysloma vierähti vauhdilla ja yllättäen olemmekin jo ihan marraskuun kynnyksellä. Meidän perheessä on ensimmäinen syksy että meiltä löytyy lomaileva koululainen. Tämän koululaisen kesälomatekemistoive oli jo käynti Ähtärissä pandoja katsomassa. Kesä meni niin vauhdilla ja yksinkertaisesti emme saaneet järjestettyä sopivaa rakoa reissulle joten tämä oli tottakai sitten toteutettava nyt syysloman kunniaksi. Samalla kävimme Tuurin kyläkaupassa itse kyläkauppaa ja tottakai Tuurin joulumaailmaa :)
Olipa hienot puutteet ja ihanasti saatu tunnelma luotua vaikka joulumaailma onkin keskellä tavarapuotia. Kannattaa käydä ehdottomasti tutustumassa jos sielläpäin liikkuu!


Kommentit

  1. Tuuri on tuttu, mutta talvella ei ole käyty. Oliko siellä myytävät tavarat samaa markettikamaa vai maksaisiko vaivan parisataa kilometriä ajella sinne? 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika markettikamaa, valikoimaa tosin on! Ei nyt mitenkään kovin edullinenkaan :( Ehkä itse ajattelen ettei varta vasten kannata ajella mutta toki kannattaa käydä jos siellä suunnalla on :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit