Joulukorttiaskartelua

Sateisen aamun kunniaksi aloitimme joulukorttiaskartelut esikoisen kanssa. Jo alkusyksystä törmäsin joulukortti-ideaan, jossa vanhoja nappeja oli liimattu korttipohjalle ja niihin oli piirretty naru. Lopputuloksena oli narunpäässä roikkuvia joulupalloja. Idea oli mielestäni ihanan yksinkertainen, helposti toteutettava ja sellanen jonka voi toteuttaa yhdessä isomman pikkuapurin kanssa. Kierrätyskartonkikorttipohjat hankin kirjakaupasta ja napit on SPR:n Kontin tuunaustorilta. Lisäksi tarvittiin hyvin pitävää liimaa (itse fanitan erikeeperia) ja ostin sitten tuollaisia valmiita jouluntoivotustekstitarrojakin, mutta periaatteessa itsekin sen voisi kirjoittaa korttiin.

Perinteisesti olen kirjoittanut joulukortteihin vain hyvän joulun ja uuden vuoden tervehdyksen, mutta tänä vuonna haaveilin, että kirjoittaisin ystäville ja tutuille mukaan lyhyen joulukirjeen. Kirjeeseen ajattelin kirjoitella vähän mitä tänä vuonna on tapahtunut ja mitä suunnitelmia meillä on ensi vuodelle. Ja tietty joulun toivotukset! Joulukirjettä olen suunnitellut ja haaveillut sen tekemisestä monena vuotena, mutta toteutus on jäänyt :( 

Tässä vielä vähän kuvia korttipajalta :)
Erikeeperit hohtaa tässä vielä valkeana, mutta kuivaessaan nehän muuttuvat läpinäkyviksi. Tuon kultaisen tekstin taidan korvata itse kirjoitellut tekstillä, ainakin osaan korteista. 

Nyt vaan odotellaan postin punaista kuorta tulevaksi. Kirjoittelen kuoretkin jo hyvissä ajoin valmiiksi ja pakkaan kortit odottamaan postitusta niin sitten lähempänä joulua ei tarvitse muistaa kuin viedä valmis kuori postiin :)

Kommentit

Suositut tekstit