Joulumarkkinoille Tallinnaan ja Tarttoon

Nyt on reissu varattu Tallinnan ja Tartton joulumarkkinoille!

Monta vuotta olen potenut hirveää joulumatkakuumetta jonnekin Eurooppaan. Esimerkiksi Krakovan ja Wienin markkinat on kiehtonut todella paljon. Nämä reissut on aina jäänyt budjetin tai aikataulujen vuoksi toteuttamatta, mutta ehkä vielä joskus sitten :) Jollain tavalla myös lentäminen on alkanut tuntua epämiellyttävältä, jopa lentopelkoa on ajoittain ilmassa joten näillä perusteilla valikoitu tämän vuoden kohde.

Monta vuotta sitten kävin työkavereiden kanssa Tallinnan joulumarkkinoilla ihmettelemässä menoa ja tykkäsin kyllä niistä. Nyt sitten pääsee uudestaan ja sitten vielä kaksi päivää päälle Tarttoa ja sen joulumarkkinoita ja putiikkeja. Ja mikä parasta, päästään miehen kanssa pitkästä aikaa kahdestaan matkaan! Lapsillekin on pientä ekstraa tiedossa joulun alusajalle, mutta innoissaan nuo oli lähdössä lomalle mummolaankin viikonlopun ajaksi. Neljä päivää kaikkinensa saadaan olla miehen kanssa kahdestaan, aika huippua jo sekin :)

Onko kukaan käynyt tuolla Tartton joulumarkkinoilla aiemmin? Kiva olisi kuulla kokemuksia mitä reissulta voi odottaa!

Kommentit

  1. En oo käynyt kummassakaan, mutta oon joskus miettinyt että voisi ainakin Tallinnan joulumarkkinoilla lähteä käymään. Muuten oon Tallinnassa käynyt, mutta lähinnä syksyisin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit