Alle 100 päivää jouluun

Viime torstaina oli 100 päivää jouluun. Tämä etappi on varmasti tärkeä jokaiselle tosi jouluttajalle, tämän jälkeen saa jo luvan kanssa alkaa miettiä jouluaskareita. Vaikka moni niitä miettii jo etukäteenkin. 

Viime päivityksestä on aikaa. Olen ollut vähän tietotekniikkapimennössä koska läppärin näppäistö ei meinaa välillä suostua yhteistyöhön ja lisäksi vanha puhelimeni sanoi työsopimuksensa irti joten nyt pitää opetella taas etsimään kuvat uudesta paikasta kuin ennen. Ihastelen aina muiden blogien harkittuja ja äärettömän hyvälaatuisia kauniisti sommiteltuja kuvia, haaveena olisi minunkin hankkia järkkäri mutta vuosia haaveiltuani joudun vieläkin lykkäämään hankintaa sinne jonnekin tulevaisuuteen :( Pitää vielä pärjäillä tuolla puhelimen kameralla :) 

Mutta kaiken tämän keskellä on meilläkin jo varustauduttu jouluun. Torstaina paistettiin ensimmäiset tortut ja nautittiin ne itsetehdyn mustikkaglögin kanssa, oli muuten herkkua! Kiinan poikien joulupallo lähetyskin saapui viime viikolla, kranssitehdas pitäisi käynnistää. Viime jouluna ihastelin näitä joulupallokransseja ja tänä vuonna pitää päästä itsekin niitä kokeilemaan!

Ilma on hyvin harmaa Pohjois-Karjalassa, lintuaurat liitelevät harmaata taustaa vasten ja puut alkavat todenteolla muistuttaa enemmän keltaruskeaa kuin vihreää. Syksy painaa päälle urakalla! Iltaisin on ihana neuloa hämärässä kynttilän valossa :) Milloinhan ensilumi saapuu? 

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit