Syksyn ensitunnelmia

Meidän perhe on tänä vuonna viettänyt erityisen jännittävää syksyä. Esikoisemme aloitti viime viikolla esikoulun ja kyllähän äiti-ihmisen sydän on syrjällään tämmöisestä. Ensi vuonna varmasti vielä isompaa jännitystä ilmassa kun oikea koulu alkaa ja arki muuttuu vielä enemmän. Esikoulu on tutussa ja turvallisessa päiväkodissa ja pikkusisko löytyy naapuriryhmästä mutta vuoden päästä käytännön asiatkin muuttuvat. Itseäni jo hirvittää mitä kaikkia taitoja seuraavan vuoden aikana meidän pitäisi yhdessä opetella!

Tänä aamuna Joensuussa oli varsin syksyinen tunnelma, +12 astetta lämmintä ja kovin syksyisen kostea aamu. Viimeisen viikon aikana ajatukset on alkanut kääntyä syksyä ja J O U L U A kohti. Pari päivää sitten tuli lasku Joululehdestä, varma syksyn merkki :) Ensimmäisen joululahjan hankin viime viikolla lomareissulla. Oltiin koko perhe appivanhempien kanssa Pärnussa. Voi miten ihana lomaparatiisi se olikin! Tässä vielä fiiliksiä viime viikolta kuvien muodossa :)
Ps. Tänä syksynä yritän aktiivisemmin kirjoitella meidän jouluun valmistautumisesta vaikka pari vuotta blogi onkin ollut heitteillä :) 

Kommentit

  1. Kyllä joulu alkaa täälläkin olla jo mielessä. Kauniita matkakuvia! Jouluihmiselle kiva matkakohde oli kesällä Ähtärin Tonttumuseo. 🎅🏻

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit