Syksyn vilahduksia ilmassa

Tämä viikko on hellinyt meitä aurinkoisella ja lämpimällä säällä. Tänäänkin lämpötila kipuaa yli 20 iltapäivästä. Yöt ovat kuitenkin jo tosi kylmiä, huomattiin eilen aamulla kun varpaat jäässä aamua aloitettiin kun ikkunat oli yön auki :)

Viime viikonloppuna olin tyttöjen ja oman äitini kanssa meidän mökillä. Tänä kesänä ollaan ihmeen paljon ehditty mökkeilemään. Mökkimatkaa meillä ei ole kuin 28 km, mutta silti elämä tuntuu olevan niin ikävän hektistä tällä hetkellä ettei aina vain pääse irrottautumaan. Mutta mikään paikka ei maailmassa kyllä tunnu niin rakkaalta kuin tuo pieni punainen mökki omalla tontillaan :)

Mökillä lämmitetään aina sauna ja nyt pikkutytöt tahtoi saunoa mummon kanssa, joten minulle tarjoutui harvinaista herkkua. Puulämmitteinen hämyinen sauna, täysin omassa rauhassa! Ennen saunaan menoa kävin vielä keräämässä korillisen kanttarelleja (joita on tänä vuonna aivan valtavasti!) ja sytyttelin kuistille lyhtyyn kynttilät :) Kynttilän hämärissä kuuntelin saunan rätinää ja vilvoitellessa pimenevän metsän ääniä. Aivan parasta hermojen lepoa!


Kommentit

  1. Sinulle olisi tunnustus Joulu-blogissani =)

    http://joulunmielta.blogspot.fi/2015/08/tunnustus.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit