Uusi jouluystävä ja joulukonserttiliput hankittuna :)

Viime viikon helteisenä päivänä olin tuossa meidän pyykkitelineellä ripustelemassa pyykkejä kuivumaan ja pihalle sattui samaan aikaan naapurin rouva. Siinä jutusteltiin kaikenlaista kesästä ja tulevasta syksystä kunnes jonkun toisen aiheen saattelemana päädyttiin puhumaan joulusta. Paljastuikin, että tuossa ihan naapurissa asuu vähintään yhtä aktiivinen jouluttaja kuin minä. Kyllä, pihalla on hellekelit ja aurinko pöröttää pilvettömältä taivaalta keskustelimme pitkän tovin jo hankituista joululahjoista, joulunvietosta yleensä ja joulumarkkinahaaveista yms. Ihanaa kun livenäkin törmäsin tälläiseen ihmiseen :) Nytpähän tiedän kenen juttusille pitää pyrkiä kun on jotain joulutettavaa ihan mihin aikaan vuodesta!

Meidän perheen joulun odotukseen kuuluu vähintään yksi joulukonsertti ennen joulua. Tietysti tarjonnan mukaan myös konsertti on tullut valittua, mutta melkolailla vuoro vuosin olen ollut Rajattoman tai Club for fiven joulukonsertissa. Tykkään kovasti tämän tyyppisestä joulumusiikista ja näitä tulee kuunneltua paljon kotonakin :) Tänä vuonna molemmat tulevat joulukiertueella Joensuuhun. Olen ollut katsomassa Rajatonta vain Carelia-salissa, mutta tänä vuonna Rajaton konsertoikin Joensuun kirkossa. Voin vain kuvitella miten hieno tunnelma tuolla onkaan! Noilla konserteilla on parin viikon väli joten totesin, että tänä vuonna tahdon kyllä käydä molemmat katsomassa eli molemmat liput piti laittaa varaukseen!

Tällä viikolla on muuten pieniä vilahduksia jo joulusta näkynyt yleisesti. K-kauppojen ruokalehden seuraava ilmestyvä numero onkin jo joulun aikana keskittyvä ja joululehden kestotilauksen lasku tuli :) 

Kommentit

  1. Rajattoman joulukonsertissa olen ollut minäkin, ja se oli kyllä todellla sykähdyttävä.

    Luulin jo, että salainen jouluystävä on laitettu käyntiin, mutta olitkin löytänyt sellaisen uhan reaalimaailmasta :)

    VastaaPoista
  2. Jouluystävät ovatkin tärkeitä. Minun lapsuuden ystävä on onneksi myös jouluihminen, niin voidaan höpötellä joulujuttuja :)

    Me ollaan miehen kanssa käyty myös joulukonserteissa. Aivan ihania tilaisuuksia. Tulee niin jouluinen olo. Eiköhän me tänä vuonnakin mennä :).

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit