Eevi-tonttu seikkailee...

Viime jouluna meillä seikkaili Eevi-tonttu joulukalenterin tapaan. Joka yö tonttu puuhasteli jotain erilaista ja lapset löysi aamulla Eevin puuhista mitä kummallisimmista paikoista. Tytöt tykästyivät kovasti tähän pieneen ja yllättävää tonttuun vaikka välillä tontun touhut ei miellyttänytkään. Eräänä yönä Eevi oli lainannut esikoisen hammasharjaa ja löytyi aamulla harjojen ja tahnojen keskeltä, tästäkös meiden pieni tosikko kimpaantui ja huusi naama punaisena huopatontulle "toisen hammasharjaa ei saa lainata". Mutta silti tonttu on edelleen meidän rakas Eevi-tonttu josta on puhuttu läpi vuoden :) 


Tässä muutama kuva viime vuoden metkuista teille...


...Kesän Eevi on viettänyt meidän vaatehuoneen ylähyllyn perällä ja ajattelin, ettei tytöt ole siihen mitään huomiota kiinnittäneet mutta kuinkas ollakaan viime viikolla isompi totesi, että millonhan se Eevi alkaa touhuilemaan kun se istuu vaan tuolla hyllyllä. No eihän se auttanut kun pakata Eevi syvemmälle vaatehuoneen piiloon ja tänä aamuna sitten esikoinen huomasi sen kadonneen. Nyt vain odotellaan että Eevi ilmestyy ennen joulua takaisin :) 

Tarkoituksena on siis, että tänäkin vuonna Eevi saapuu joulukuun ensimmäisenä ja jatkaa touhujaan jouluaattoon saakka. Joulun toki Eevi viettää meidän seurana ja katsotaan istuuko hän taas vaatehuoneen hyllyllä useamman kuukauden vai muistaako äiti palauttaa hänen Korvatunturille niin kuin joulupukki viime vuonna toivoi käydessään :D 

Kommentit

  1. Onpa hauska idea! Tuota voisikin kokeilla, kun tuntuu että lapsia on niin kamalan vaikea saada aamulla ylös sängystä. Lisäksi jo aivan mahdottoman malttamattomina odotetaan, koska saa alkaa avaamaan joulukalenterin luukkuja...:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit