Lähtisitkö joulumarkkinoille?

Useana vuotena olen toivonut ja himoinnut pääseväni kunnon joulumarkkinoille jonnekin keski-eurooppaan. Hyvien ystävien kanssa kävimme katselemassa ja ihmettelemässä joulumarkkinoita muutama vuosi sitten Tallinnan vanhassa kaupungissa ja ihana tunnelma oli sielläkin läsnä :)

Hehkuviiniä ja pähkinöitä ihanassa talvipäivän hämärässä ystävien kesken, voiko enää ollakaan parempaa! Ihanat muistot tästä reissusta tulee aina näin joulun aikaan mieleen. Harmikseni en nyt löydä mitään kuvio tältä reissulta, lienevät jääneet vanhan koneen kätköihin :(

Momondosta löysin jutun parhaista joulumarkkinoista ja nuo kuvatkin näyttävä kiehtovilta! Jospa sitä ensi vuonna pääsisi ihan paikan päälle. Tuosta jutusta ehdottomat omat suosikit olisi Dresden tai Salzburg :) Voi miten kiva olisi kierrellä noita kojuja tuolla!

Oletko sinä käynyt jossain ulkomailla joulumarkkinoilla? Kerrohan kokemuksestasi ja suosituksia paikoista niin näistä tutuistakin tai vähän tuntemattomammista otetaan vastaan :) Ja jos oma suosikki löytyy kotisuomesta niin toki suosittele sitäkin!

Kommentit

  1. Ammattikoulun aikaan kävin 4vko:a Norjassa "vaihdossa" ja siellä oli joulumarkkinat jääkiekkohallissa joka oli Kalliossa =) siellä oli vaikka mitä ihanaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti aivan erityinen paikka :) Norja on kyllä kiehtova maa muutenkin mutta enpä ole ajatellut että sinnekin voisi lähteä joulumarkkinoilla!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit