Salainen jouluystävä 2018

Tänä vuonna Salainen jouluystävä-lahjanvaihtorinkiä emännöi Kristiina Tule joulu punainen-blogista .


Kyseessä on siis pikkujouluhengessä toimiva lahjanvaihtorinki, jossa osallistujat sitoutuvat lähettämään kaksi pakettia tietyssä ajassa omalle salaiselle jouluystävälle. Jokainen osallistuja saa myös omat lahjat omalta jouluystävältään. Lahjojen lähettäminen vaatii aina tietynlaista salapoliisityötä ja miettimistä. Jos Salaiselta jouluystävältä löytyy blogi niin se helpottaa kummasti jo lahjojen miettimistä, mutta bloggaaminen ei ole edellytys rinkiin osallistumiseen. Saaduista lahjoista jokainen kirjoittaa pienen esittelyn omaan blogiin tai jos blogia ei ole niin sitten kirjoitus julkaistaan emännöivässä blogissa.



Itse olen osallistunut Salaiseen jouluystävään parina vuonna ja kieltämättä nytkin mieli tekisi osallistua. Kalenteri vaikuttaa kyllä erittäin täyteläiseltä loppusyksyn osalta joten vielä en ole uskaltanut ilmoittautua mukaan.  Jos kiinnostuit niin Tule joulu punainen-blogista löydät ilmoittautumisohjeet, ilmoittautua voit 16.10.18 saakka!

Kommentit

  1. Minä ilmoittauduin jo. Olen ollut parina viime vuonna mukana, ja on se niin jännittävää saada yllätyspaketteja, että suosittelen kaikille...🎁✨

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit