100 päivää jouluun

Monessa jouluttajan perheessä vietetään tänään tärkeää merkkipäivää, jouluun on 100 päivää. Meidän perinteenä on ollut paistaa silloin ensimmäiset joulutortut sekä pipareita. Tänään sai vielä spesiaalileipureita kaksin kappalein mukaa, naapurin tyttö sekä kummityttö 4 v joka muisti että viime jouluna meiltä jäi piparit paistamatta. Onneksi nyt on paistettu iso kasa sydämiä, tähtiä, puolikuita ja metsän eläimiä <3 

Tämä viikko on oltu lomalla; alkuviikko remontoitiin kotia ja torstaina paettiin miehen kanssa kahdestaan mökkeilemään. Koko kesä on mennyt niin, ettei ole päästy minnekään keskenämme vaan pienet vahvistukset ovat olleet aina matkassa. Kylläpä oli rentoa olla muutama päivä välittämättä säännöllisistä ruokailuajoista jne. Ja kyllähän sitä tekee hyvää olla kahden välillä muutenkin!


Ensi viikolle on luvattu selkeästi aiempaa kylmempää ilmaa ja tänään kaivelinkin jo softshellejä ja muita syksytavaroita naulakkoon odottamaan jo. 

Syksy etenee kovaa vauhtia, mutta sehän tarkoittaa vaan yhtä asiaa, 
joulu lähenee päivä päivältä.

Kommentit

  1. No niinpä, joulu lähestyy! Mukavaa tuollainen irtiotto välillä. Meilläkin olisi tarkoitus ensi viikonloppuna viettää lapsivapaata viikonloppua 15-vuotishääpäivän kunniaksi. 😀

    VastaaPoista
  2. On se välillä kyllä mukavaa vaikka ikävä hän noita äkkiä tulee. Ihanaa hääpäivää teille! Kiva että bloggaat edelleen ja käyt täälläkin lueskelemassa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit