85 päivää jouluun :)

85 päivää! Se tuntuu ja kuulostaa vähältä, liian vähältä :) Lumet suli parissa päivässä pois ja pimeät syksy illat valloitti taas pihamaan... Tänään seurailtiin muuttolintujen matkan tekoa pihalla, niitä oli kyllä paljon!

Joululahjaprojektit on ihan vaiheessa. Olin suunnitellut, että tässä vaiheessa suurin osa olisi jo itsetehdystä valmiina odottamassa paketointia, mutta kissanviikset!

Ensimmäistä jouluystävä 2014-pakettia olen jo osittain koostanut, mutta jotain kivaa siihen tahtoisin vielä keksiä lisäksi :) Jospa viikonloppuna vaikka ehtisin pyörähtämään kaupungilla niin saisin paketin jo matkaan... Yllättävän hankalaa on ollut keksiä pakettiin sisältöä kun tiedän ystävästä niin kovin vähän, toivottavasti paketista kuitenkin tulee hyvää mieltä saajalle :)

Joulu alkaa pilkistellä erilaisissa tilanteissa vastaan. Eilen huomasin, että lähikauppaan oli tullut joululimua ja jouluoluet. Pakko oli ottaa pullo jouluomena-limpparia makusteltavaksi :) Parissa mainoksessakin on jo vähän joulusta muistuteltu. Yllättävän rauhallista on kuitenkin vielä. Huomenna vaihtuu lokakuuksi, joten eiköhän se siitä ala :)

Tahtoisin niin kovasti lähteä miehen kanssa kuhertelulomalle ennen joulua, vaikka ihan kotimaahan. Kiva olisi yhdistää joku kaupunkiloma kahden kesken vaikka johonkin tunnelmallisiin joulumarkkinoihin. Turku olisi oivallinen kohde ainakin. Porvoossakin ilmeisesti on jotain joulumarkkinaviritystä, Antakaa vinkkejä ja suosituksia minne kannattaisi lähteä :)

Kommentit

Suositut tekstit