Alle 100 yötä jouluun :)

Tämä rajapyykki rikkoiutui jo viime viikolla. Jouluihmisille tämä on odotettu raja, jouluttaminen alkaa olla jo liki sallittua ja jouluun valmistautuminen käynnistyy todenteolla. Viime viikko meni opiskelukuvioissa niin vauhdilla, että jäi varsinaisena päivänä asia ihan unohduksiin. Mutta se mikä on varmaa niin vauhdilla joulua kohti mennään :) 

Tänä viikonloppuna olimme koko perhe mökkeilemässä ja nauttimassa syksystä. Syyskuu on ollut kamalan kiireinen koko perheellä, joka viikonloppu jotain menoa ja viikotkin on melko täyteen ohjelmoituja jo heti alkuviikosta :( Tuntuu, ettei oikein mitään ehdi kunnolla tekemään. 

Tänä viikonloppuna kuitenkin pakkauduimme autoon koko perhe, unohdimme pesemättömät pyykit, täyteen buukatut kalenterit, keskeneräiset työ- ja kouluasiat yms. kotiin ja suuntasimme Suomen itäisimpään kolkkaan mökkeilemään syksyjuhlien merkeissä. Juhlat oli hyvin pelkistetyt tuulipukujuhlat, mutta paikalla oli omaa perhettä ja lähellä asuvaa sukua. Kivaa oli ja rentoutti kummasti! 


Kesän vehreys on vaihtunut kummasti syksyn sävyihin. Kumpparit oli tarpeen ja villasukat lämmitti varpaita kivasti  :)Puolukoita olisi ollut kamalasti, mutta tällä kertaa ne jäi mättäille odottamaan... 


Tummenevassa syksyillassa on hyvä lämmittää rantasaunaa :) 

Kommentit

Suositut tekstit