Syysflunssan kourissa...

Illat pimenee ja yöt kylmenee syksyä kohti selvästi. Tällä viikolla ollaan etsitty tossut lämmittämään varpaita illalla ja aamulla, laitettu kotia syksy kuntoon, polteltu kynttilöitä, pieni syyshommia tullut tehtyä myös puutarhassa... Selkeitä talven odotuksen merkkejä! Tämä viikko ollaan oltu pikkutyttöjen kanssa lomalla, paitsi maanantaina meillä oli vielä kouluhommien ajantasalla saattamista ja tytöillä hoitopäivä :) 

Loman viettoa on mukavasti hillinnyt kaamea syysflunssa, joka alkoi hiljalleen hiipiä tiistaina päälle. Tunnollisen työntekijän merkki ilmeisesti, eihän sitä voi töissä ollessa kipeänä olla! Ensi viikolla alkaisi toiseksi viimeiset harjoittelut kätilöopintojen aikana ja silloin ei totta mooses kipeänä parane olla. Koulu ei tunne armoa vaikka olisit sairaana ja silloinhan jää harkkatunnit vajaaksi ja missäs välissä niitä sitten tehdään? Eilinen oli pahin päivä, tänään jo hieman helpottaa :) Toivottavasti teen lipittäminen ja vitamiinikuuri (purkista ja puutarhan pensaista) alkaisi tehota! 

Huomiseksi on luvattu ainakin tännepäin aurinkoista ja melko lämmintä keliä, ihania syyspäiviä teillekin lukijat! Ja toivottavasti flunssapöpöt kiertää teidät kaukaa :) 

Kommentit

  1. Voi ei! Ei muuta kuin maitohappokuurille... Itsekin olen niiden ja D-vitamiinin avulla onnistuneesti taistellut töissä pyörivää, ärhäkkää kuumeflunssaa vastaan, vaikka välillä on tuntunut, että nyt iskee (koputtaa puuta) Mutta minullekin käy yleensä niin, että lomalla vasta sairastutaan eli syyslomalla sitten :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit