Patikointia ja mehustuspuuhia

Tänä viikonloppuna vietin ns. yh-viikonloppua tyttöjen kanssa, mies viiletti perinteisellä lautapeliviikonlopulla toisella puolen Suomea. Viikonloppu hurahti vauhdilla ja hyvin touhun täyteisesti. 

Tänään aamulla käytiin anopin ja apen kanssa metsäretkellä ihastelemassa syksyistä luontoa. Retkellä löydettiin vielä kanttarelleja ja jonkun verran olisi ollut myös rouskuja vaikka ne jätettiinkin metsään seuraaville reippailijoille. Ilma oli mitä parhain, melko viileää mutta puolipilvistä. Välillä aurinkokin vilkuili meitä pilvien välistä :) Ja tottakai evästauko pidettiin laavulla tulien ääressä makkaraa paistaen! 

Kotimatkalla huomasin että yhdellä kioskilla oli myynnissä mustaherukkaa, pakastettuna edulliseen hintaan joten nappasin 5 kg laatikon matkaan ja mehustin vaan töihin kotiin päästyä. Nyt parasta flunssalääkettä talven varalle! Oli muuten ensimmäinen kerta kun itse tein mehua. Viime kesänä jo ostin mehustimen kirpparilta kun löysin hyväkuntoisen ja edullisen, mutta en ole yksinkertaisesti ehtinyt mehustushommiin aiemmin :) Joulun vietto piipahtaa ajatuksiin useamman kerran päivässä. Itse vuorotyöntekijänä en vielä edes tiedä olenko vapaalla vai en, mutta toivottavasti saisin viettää aaton (ja mahdollisesti muutenkin joulun pyhät) kotona perheen kanssa :) Eilen innostuin selailemaan nettiä illasta ja joulukylpylässäkin alkoi toisaalta houkuttaa helppoudellaan, mutta toisaalta olen kyllä niin kotijoulufani, että tuskinpa sellaisesta jaksaisi innostua kuitenkaan. Joko teillä on joulusuunnitelmat valmiina? Vietättekö joulua kotona vai reissun päällä? 

Kommentit

  1. Ihanan koti jouluun saan viettää rakkaiden vanhempieni ja isoveljeni kanssa kuten aina ennenkin :)
    Toivotaan että et ole joulua töissä
    (vaikka siitä tienaakin saakin ihan kunnon palkan)

    VastaaPoista
  2. Meillä vietetään joulua kotona oman perheen kanssa! Tykkään laittaa kotia ja leivon paljon jouluksi niin olisi hullua lähteä joulua viettämään muualle! En ole kauheasti vielä joulua suunnitellut...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit