Joulukukkia multaan :)

Eilen laitoin pari uutta amarylliksen sipulia multaan sekä hain viime vuoden sipulit huoneenlämpöön. Lueskeltuani enemmänkin tuosta edellisvuoden sipulin uudelleen kukittamisesta, voin todeta että metsään on menty ja pahasti... Pitäisi aina ehkä ensin perehtyä ja sitten vasta toteuttaa mutta hyvähän se on nyt jälkiviisastella :D Toivottavasti edes nuo uudet kasvaisi ja ilostuttaisi väreillään meidän joulun viettoa...


Vanhat sipulit on etualalla (ja näyttävät juuri muuten siltä, etteivät elolle edisty) ja takana sitten uudet ja niissähän on kivat alut jo tulollaan :)


Hyasintit olen ostanut aina valmiiksi kasvatettuina mutta tänä vuonna eksyin sipulihyllyllä niiden pariin ja enkä millään voinut ohittaa fuksinpunaisia hyasintteja, joten nekin on nyt sitten kokeilussa :) Vaikeinta tässä on se, että kukinta sattuisi jouluksi, mutta toisaalta itse tykkään että näitä joulukukkia on koko joulukuun ajan ja vielä tammikuussakin osaan nauttia kukkaloistosta!Hyasintin sipulit on ollut vedessä noin viikon verran jo, hienot juuret on sipuleihin kasvanut jo nyt! Versoja odotellessa :)

Kommentit

 1. Moi! Sulla on ihana blogi, mutta kun luen näitä puhelimella, niin mustasta tekstistä punaisella pohjalla on vähän vaikea saada selvää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja miksikäs niitä muutoksia ei tekisi samantien...Onko helpompi lukea? Omalla koneella, tabletilla ja puhelimella näyttää ainakin selkeämmältä nyt :)

   Poista
 2. Kiitos palautteesta :) Sama homma häiritsee myös itseäni ajoittain, pitäisi jossain vaiheessa tehdä vähän ulkoasun uudistusta niin että luettavuus paranisi!

  VastaaPoista
 3. Äläs nyt vielä mene vannomaan noiden vanhojen sipuleiden suhteen. Kun itse yritin ensimmäisen kerran kukittaa amarylliksen uudestaan seuravaaksi jouluksi, sipuli oli aika heitteillä suurimman osan vuodesta. Epäilin, että tokkopa siitä mitään tulee, mutta niin vain alkoi työntää vihreää, kun loppuvuodesta istutin uudelleen. Kukkikin komeasti joulun aikaan.

  VastaaPoista
 4. Minun viime vuotinen amarylliksen sipuli vietti kesän kompostin nurkassa ja jokin aika sitten laitoin multaan.
  Saas nähdä tuleeko mitäään... pieni oli, mutta juuret kyllä hyvä kuntoiset!

  VastaaPoista
 5. Onpa hauska ja lohdullista kuulla että moni muukin on pähkäillyt tämän amaryllisasian ympärillä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit