Kaksi kuukautta aattoon

Tämän merkkipaalun kunniaksi virittelin tänään pihalle parit valosarjat ja suureksi pettymykseksi meidän pihapuuta jo useana vuonna koristanut valoverkko olikin suurimmaksi osaksi pimentynyt :( Täytyy lähteä etsimään korvaavaan valosarjaa kaupoista joku päivä. Keittiön ikkunalle virittelin callunoille tavalliset kirkkaat valot ja sypressi sai vanhat sinertävät valot ylleen. Nyt ei ole kuvia teille näistä laittaa, mutta jospa illan hämärtyessä niitä napsisin ja huomenna laittaisin näytille...

Parina iltana ollaan lasten kanssa työstetty joulukortteja. Parista fb:n askarteluryhmästä ja pinterestistä haeskelin ideoita joita olisi helppo toteuttaa näiden pikkuapurien kanssa. Lopulta tykästyin lumiukkoideaan. Painoimme ensin vesi-ilmapallolla ja sormivärillä kolme valkeaa palloa päällekäin. Näiden kuivuttua liimaisimme aiemmin minun leikkaamat porkkananenät sekä hatut lumiukoille sekä teille vanupuikolla silmät ja napit sekä isompi maalaisi sitten vielä keppikädet. Aika hienoja niistä tuli ja toteutus oli helppo piirun verran alle kaksi ja neljä vuotiaan kanssa :)

Pienempi apuri väsyi tai kyllästyi maalamaan ilmapallolla joten osan teimme ihan käsin maalaamalla ja niistähän tuli selkeästi kaatuneita/sulaneita lumiukkoja :)

Kommentit

  1. Hienoja! :) Minä olen vähän laitellut valoja myös, ja aion Pyhäinpäivänä laittaa kaikki loputkin, kun on jo niin pimeää.
    Mukavaa lauantai-iltaa! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit