Pyhäinpäivä ja sjy:n ensimmäinen paketti

Tämä viikko on ollut sellaista menoa eikä nykytystä, että on takki aika tyhjä. Viikon alku jännitettiin tytön allergiakohtauksia ja selviteltiin syytä, joka ilmeisesti on uusi pesuaine. Voi miten se sydäntä kylmääkään ja mieltä painaa kun omilla pirpanoilla on jokin hätänä. Eilinen meni saatellessa sukulaisrouvaa viimeiselle matkalle, mutta onneksi tänään pääsimme sitten todistamaan ihanan pienen miehen nimiäisjuhlia :) 

Tänä syksynä tuli yhdeksän vuotta isäni kuolemasta, suru on onneksi helpottaa tässä ajassa mutta kaipaus tulee säännöllisen epäsäännöllisesti vieläkin. Erityisesti näinä juhlapäivinä. Mutta elämä kantaa ja jatkuu, onhan siitä todisteena minun ja mieheni ihanat tyttäret, jotka eivät ukkiaan pääse tapaamaan ikävä kyllä...

Joka vuosi pyhäinpäivänä olemme käyneet hautausmaalla mutta tänään ei enää juhlien jälkeen jaksettu lähteä ajelemaan sinne. Ehkä huomenna sitten :) Kotona palaa kyllä kynttilät muistamisen kunniaksi!

Torstai-iltana sain tekstiviestillä pakettikoodin ja ilmoituksen, että minulle on postia Salaiselta Jouluystävältä. Eilen illalla kotimatkalla hain paketin ja illan rauhoittuessa avasin paketin. Sisältö oli juuri niin mieleinen kun vain voi olla :) Ihania askartelutarvikkeita! Näitä kuluu kamalasti joulun alla kun on kaksi ahkeraa askartelija-apuria :) Paketissa oli myös ihastuttava Myyrä-kortti :) Aivan valloittava hahmo ja meidän koko perheen suosikkeja!
Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit