Voihan räkä!

Tässä taloudessa räkätautiaste on tällä hetkellä melkolailla 75 %. Mies on ainut joka on vielä välttynyt taudilta ja toivottavasti välttyykin. Nokka valuu ja yskä on aikamoinen. Mikäs syksy se nyt olisi jos ei syksyflunssaa siihen kuuluisi?

Ensi viikko tuo mullistuksia arkeen. Minä palaan vanhempainvapaiden jälkeen opiskelujen pariin ja mies jää tyttöjen kanssa kotiin. Kamala stressi poikii tästä, vaikka tiedän että täällä pärjätään vallan mainiosti ilman äitiäkin. En vaan millään tahtoisi lopettaa tätä "mammailua". Vaikka välillä tuntuukin, että kotona olo on ollut kamalan raskasta niin silti kyllä nämä on ollut parhaat vuodet aikuisiällä <3 Mikään ei voita lupsakoita aamuja, jolloin voidaan kölliä yhdessä sängyssä ja ei ole kiire minnekään! Lisäksi oman lisänsä tähän ahdistukseen tuo se, että tällä hetkellä meidän vauvat on tässä.

Ulkona sataa vettä ja viimainen tuuli tuo oman viluisan lisän +13 asteen lämpötilassa. Piti kaivaa omat talvitossut esille jo :) Tänään siis kuljeskelua flunssaisena teekupin kanssa ympäri kotia talvitossuissa <3

Kommentit

Suositut tekstit