Askel askeleelta

Eilen löysin itselleni jo melkeinpä perinteeksi muodostuneen Mauri Kunnaksen joulukalenterin, pakkohan se oli ostaa jo odottelemaan :)


Tykkään kovasti Mauri Kunnaksen lastenkirjoista ja niitä on meille kertynyt jo aikamoinen pino tyttöjen kirjahyllyyn. Tykkään kuvituksesta tosi paljon, koska ne sisältää niin paljon yksityiskohtia, että kuvat yllättävät useamman lukukerran jälkeekin. Kunnaksen joulukirjoista meiltä taitaakin löytyä 12 lahjaa joulupukille, Suomalainen tonttukirja, Joulupukki ja noitarumpu sekä Koiramäen joulukirkko :) Joulupukki ja noitarumpu löytyy myös DVD:nä! Näitä kyllä suosittelen muillekin :)

Kauppareissulta tarttui mukaan myös Fazerin uusi talvisuklaa, nams! Omenan, karamellin ja pähkinän yhdistelmä kuulostaa maukkaalta, mutta jotenkin makumaailma ei ihan niin paljon kuitenkaan omaa suuta miellyttänyt kun olin ajatellut :( Makuyhdistelmä ei heti ainakaan johdattanut jouluun, mutta kyseessähän onkin talvisuklaa. 


Bongasin toissa iltana naapurin pihalta ensimmäiset ulkovaloviritykset, itse en vielä uskalla mitään valoja pihalle viritellä, mutta sisällä meillä kyllä palaa kynttilöitä joka ilta (niin kyllä pihalla lyhdyissäkin) ja jotain yksinkertaisia, ei niin suoraan jouluvaloja valaisee iltoja. Tämän kuun lopulla kyllä meinaan viritellä pihallekin jotain valoja jo :)

Kommentit

Suositut tekstit