Joulukirjahamstraus kirjastosta


Tein eilen visiitin kirjastoon tarkoituksena haalia kaikki mahdolliset joulukirjat mukaani sieltä. Pari noista kuavn kirjoista olin laittanut jo varaukseen ja tiesin, että ne minua siellä odottavatkin. Aiempien vuosien kokemuksella voin kertoa, että lokakuussa kannattaa olla jo liikenteessä jos meinaa kirjat saada ennen joulua. Useana vuonna olen varaillut näitä joulukirjoja ja vaikka niissä on lyhennetty laina-aika (meillä 2 viikkoa) niin silti ne ei ehdi kiertää kaikilla halukkailla ja sitten tammikuussa ne vasta saa luettavaksi. Tutkailin kirjaston tietokantaa ja useampaan kirjaan oli jo nyt useampi varaus mutta eiköhän sitä kaikki ehdi ennen joulua hyppysiin :) Sinäänsä vähän ihmettelin koska kun katsoin lainauskuittia niin osassa kirjoissa oli laina-aika tuon kaksi viikkoa ja osalle oli tullut kuukausi, vaikka niissä kahden viikon tarrat olikin kannessa...

En ole vielä ehtinyt tutustua kirjoihin ajatuksen kanssa, mutta oikein mukavilta nämä kaikki vaikuttivat. Paljon oli erilaisia ideoita joulun valmisteluihin ja askarteluihin sekä myös ideoita sinne ruokapöydän puolelle :) Kovasti tahtoisin hankkia jotain joulukirjoja omaksikin, mutta en vain ole raaskinut. Onneksi meillä on kirjasto (tätä miettii jokaisen kirjastoreissun jälkeen lasten kanssa)! Miten loistavaa, että kirjavalikoimaan saa vaihtuvuutta vaikka joka päivä ja ihan ilmaiseksi! Meillä siis luetaan paljon, niin aikuiset kuin lastenkin kanssa :)

Kommentit

  1. Kirjastot on ihana asia! Aina sieltä jotain löytyy, niin lapsille kuin itsellekin. Joulukirjat miellyttää minuakin, varsinkin sellaiset tunnelmointikirjat :) Bloggerin lsäystoiminto oli jonkin aikaa jumissa. Nyt onneksi pääsen seuraamaan blogiasi suoraan blogilistaltani :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit