Tänään satoi lunta

Meillä satoi tänään lunta. Hiljalleen iltapäivän räntäsade vaihtui lumisateeksi ja pikkuhiljaa sinisen hetken tietämillä lumi alkoi jo peittää maisemaa... Jotenkin se lumisateen seuraaminen on lumoavaa. Hetkessä maisema on täysin erilainen. Juuri se hetki kun lumi on puhtaanvalkea, koskematon... Syksyn harmaus peittyy lumen alle ja alkaa talvi... Ehkä tämäkään lumi ei maahan jää, ei ainakaan jos sääennustukseen on luottaminen, mutta kyllä se hetkellisesti antaa valoa syksyn pimeään :) 

Lumisateen innoittamana laittelin vähän koristevaloja sisälle ja uloskin kävin sytyttämässä lyhtyihin kynttilöitä... Napsin kuvia kun sain lapset nukkumaan ja nyt en enää jaksa ulos lähteä lyhtyjä kuvailemaan, mutta lupaan niistäkin joku päivä muutaman kuvan napata teille :) 


Nämä ovat ihan mun lempparit ja nämä on meillä kyllä ympäri vuoden olohuoneessa :) Sarja on Happy lightsin. Heinäseiväs tikapuut löysin muutama vuosi sitten kirpparilta ja hinta oli muutaman euron. 


Sitten vähän valoa eteiseenkin :) Lasipurkkiin tahtoisin keksiä jotain sisällekin, mietin vähän että pitäisi kokeilla vaikka käpyjä sinne tai jotain muuta keksiä. Vähän kolkoksi jää purnukka pelkällä rusetilla minun makuuni :(


Ja lisää valopalloja! Nämä pääsivät meidän makuuhuoneeseen laatikoston päälle. Astiana on perintönä saatu Aalto-maljakko, jolle ei oikein ole muuten käyttöä. Maljakko on tosi hankala kukkamaljakkona eikä sille oikein ole ollut muutenkaan käyttöä meillä. Lähempänä joulua olen aina lisännyt tuonne muutaman värikkään tavallisen joulupallon seuraksi niin ilme muuttuu kummasti :) 

Kovasti tekisi mieli viritellä jo vähän valoja uloskin, mutta jospa vielä malttaisi ainakin parisen viikkoa :) 

Kommentit

Suositut tekstit