Tervetuloa talviaika!

Tänään alkaa virallinen talviaika. Ja ulkona sataa vettä ja on plussa-asteita! 

Kellojen siirto on minun mielestä aika turhaa ja sotkee kyllä niin tehokkaasti lapsiperheen rutiinit, että oksat pois. Eilen yritin jo viivytellä lasten nukkumaan menoa, että nukkuisivat edes seitsemään saakka tänään, mutta meillähän oli tänä aamuna jo vauhti päällä heti kuuden jälkeen. Onneksi kuitenkin vasta kuuden jälkeen, olisi voitu nimittäin nousta heti viiden aikaankin tätä aikaa :D Ja tänään vietetään vuoden pisintä päivää, päivä tuntuu yllättävän pitkältä! 

Kaikki viime viikolla tulleet lumet ovat melkein sulaneet ja kadut on täysin peilijäällä vesisateen vuoksi. Odotin niin kovasti viikonlopuksi luvattua lumimyräkkää, mutta eihän siitä riittänyt tänne saakka kuitenkaan. Lumen sulaessa (taas) syksyn pimeys korostuu ja en kyllä enää malta odotella, että saan viritellä pihalle jouluvaloja. Anoppi lahjoitti eilen parit ulkovalosarjat vielä meille niin heti kun aikataulut sallii niin piha saa ensimmäiset valonsa :)

Tällä viikolla tuli ensimmäiset joululehdet postiluukusta, Kaikkien aikojen joulu 2014 ja Kodin kuvalehden joululehti myös. Suuri pettymys oli kun "Kaikkien aikojen joulu 2014" löytyi postilaatikosta jo valmiiksi painomusteen tahrimana ja osittain repeytyneenä. Jotenkin suttuinen lehti ei ole houkutellut edes lukemaan ja tutustumaan, mutta onneksi asiakaspalvelu lupasi laittaa uuden lehden tulemaan. Ainahan se lehti kärsii kun sitä paljon luetaan ennen joulua, mutta tykkään säästää joululehdet aarteina niin kyllä sen tahdon uudenveroisena ensimmäisen kerran näppiini :) Kodin kuvalehden joululehti oli erittäin positiivinen yllätys ja sen olenkin jo kahlannut pariinkin kertaan kannesta kanteen glögimuki seuranani! Kommentit

 1. Onneksi uusi lehti tulossa! Itsekin ostin Kaikkien aikojen joulu -lehden. Joitakin kivoja juttuja siinä oli. Pitääpä hankkia tuo suosittelemasi KK:n joululehti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkien aikojen joulu on ollut vuosia suosikkini, mutta tuo KK:n joululehti oli tänä vuonna kyllä täynnä kaikkea ihanaa. Kivoja ruokaohjeita, uusia ideoita karkkilahjoiksi, yms. Tilattuna kotiin ennakkoon hintakin oli oikein mukava, muistaakseni 3.90 e :)

   Poista
 2. Eilisellä Prisman reissulla tarttuivat mukaani juuri nuo molemmat lehdet, säästän vielä vähän aikaa ennen lukemista... Ja joulukahvia. Ja glögiä. Ja annas appelsiinipipareita. Huoh! On se jo jouluaika -vesikelistä huolimatta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jo! Ainakin meillä jouluihmisillä :) Appelsiinipiparit kuulostaa kyllä aika herkulta, en ole ennen maistanutkaan. Täytyy etsiä seuraavalla kauppareissulla testattavaksi, kiitos vinkistä!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit