Paketti Salaiselta jouluystävältäni

Aiemmassa kirjoituksessani kerroin, että uskaltauduin tänä vuonna mukaan Salaiseen jouluystävään... Jos Salainen Jouluystävä ei ole sinulle vielä tuttu juttu niin käypäs tutustumassa Kohti joulua-blogissa...

Eilen postilaatikossa odotti pakettikortti! En ole odottanut pakettia mistään muualta niin melkeinpä heti arvasin, että nyt täytyy olla asialla minun jouluystäväni. Ja niinhän siellä lähettäjänä lukikin Salainen Jouluystävä... Noh, pakkohan se oli pinkoa postiin vielä samana iltana pakettia hakemaan. Paketti oli paketoitu ihanasti ja näytti aivan "oikealta" joulupaketilta, harmikseni tajusin etten ottanut sitten kuvaa paketista ennen avaamista :( Mutta voin vakuuttaa teille, että kaunis se oli!


Paketissa oli mukana kirje, joka lämmitti mieltä kovasti. Minustakin on ihanaa, että saan jakaa joulun odotuksen sinun kanssasi, Salainen jouluystäväni! Kirjeessä oli myös tuunausohje kynttilälle tarvikkeineen :) Ihanaa!Paketissa oli myös suklaarusinoita, salaisia paheitani! Ilmeisesti olin muistanut mainita tästä addiktiosta myös esittelyssäni. Pakko on tunnustaa, että rasian pohja näkyy jo, nams!Säästin paketin avaamisen siihen illan rauhalliseen hetkeen kun olimme saaneet tytöt nukkumaan, mutta paketissa odottikin yllätys myös tytöille. Heti aamulla tytöt saivat oman pakettinsa ja innoissaan olivat aukaisemassa pakettiaan. Tämä aamu siis saatiin aloittaa jouluisasti laittaen suu makeaksi, aikamoista luksusta tytöillekin! Toisesta lahjapaketista paljastui vielä tuikkuja "naisten asialla". Näitä meillä kuluu paljon ja ensimmäinen pinkki tuikku laitettiin palamaan heti aamuhämärissä.

Lisäksi Salainen Jouluystävä ilahdutti kovasti meidän Monnia. Rapisevassa paperissa oli ihanaa pomppia ja tassutella ja lopulta käpertyä siihen nukkumaan :)


Kovasti vain mietin, miten ystäväni oli osannutkaan tehdä näin mieleisen paketin. Kiitos sinulle hyvän mielen tuottamisesta! :)

Kommentit

 1. Ihana paketti sinulle saapunut =)

  VastaaPoista
 2. Olipas söpö paketti! Missasin tämän jutun kokonaan, kun aloitin joulublogimaailman vasta kun ilmoittautuminen oli ohi. Kiva kuitenkin seurata muiden iloa :) Mikäli vielä yksi joulublogi kiinnostaa, blogini löytyy osoitteesta http:// joululainen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketti kyllä loi sellaista joulutunnelmaa sateiseen syksypäivään, että on jaksanut hymyillä koko viikon :) Kiitos kutsusta Joululainen, varmasti vierailen sinunkin blogissasi :)

   Poista
 3. Oih ihana paketti kaiken kaikkiaan..en ole koskaan nähnyt noita bilar karkkeja kuusen muotosina..kyllä kelpais minullekin joululeivonnaisiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi tuttavuus myös minulle :) Oisko ne jotain uutuuksia? Mutta olisivat ihania esim. kuppikakkujen koristeena!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit