Mahtavimmat jouluvalot mtv3:lla

Eli erehdyimpäs television ääreen eräänä päivänä ja maikkarilta sattuikin tulemaan "Mahtavimmat jouluvalot" eli "The Great Christmas Light Fight". Ohjelman ensimmäinen tuotantokausi on näköjään maikkarin ohjelmistossa nyt joulun alla ja netistä näköjään löytyy jo seuraava tuotantokausikin :) Täältä löytyy jos haluat tutustua :)


Ohjelman ideana on, että jokaisessa jaksossa neljä jouluvaloihin hurahtanutta amerikkalaista kilpailee valoillaan/valaistuksellaan sievoisesta rahasummasta. Omaan makuun koristelut ja valot olivat aivan liian amerikkalaisia, mutta silkasta mielenkiinnosta unohduin tv:n ääreen. Ohjelma vahvisti omia käsityksiä yliampuvasta, amerikkalaisesta yltäkylläisestä ja satumaisesta joulusta. Yllätyksenä tuli kuitenkin, että ainakin tässä jaksossa jouluvalaistuksen suunnittelu, hankinta ja toteutus oli perheen isien intohimona :)


Ohjelma sai miettimään, miten eri tavalla joulua maailmalla vietetäänkin. Jollain tavalla ajatus amerikkalaisen joulun vietosta kiehtoo ja se olisi kiva kokea,  mutta joulu on niin ihanaa viettää omassa kodissa perheen kesken, että toisaalta ihastellaan sitä vain näin ohjelmien ja kuvien muodossa.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit