Päiväreissu miehen kanssa

Oltiin tänään päiväreissulla Kolilla miehen kanssa kaksistaan. Lapset jäi isovanhempien hoteisiin ja me päästiin pitkästä aikaa kahdestaan jonnekin :)

Ajelimme aamulla Kolille, meiltä sinne tulee matkaa sellaiset noin 90 km suuntaansa. Ensin kävimme kävelemässä Huippujen kierroksen, joka kylläkin jäi vähän vajaaksi kun ei löydetty sitä takaisin tulevaa polkua, varmaan lumen vuoksi, mutta samat huiput kiivettiin jokatapauksessa. Ensin tiukka nousu Ukko-Kolille, josta matka jatkui Akka-Kolin kautta Paha-Kolille. Takaisin tulimme suurinpiirtein samaa reittiä kun ei uskallettu sitten lähteä kokeilemaan. Paikka paikoin kallioilla oli tosi liukasta kun kallion päällä oli vettä, loskaa ja lunta joka kyllä salakavalasti lähti kengän alta liikkeeseen. Parit kuperkeikat heitettiin molemmat matkan aikana, mutta onneksi ei sattunut mitään vakavampaa. Pitkästä aikaa aurinkokin näyttäytyi taivaalla ja metsässä oli niin talvista.Reippailun jälkeen kävimme lilluttelemassa Kolin relax spassa joka oli kyllä aivan ihana paikka. Kylpylälipun hinta sisältää Lumenen tuotekori tai kuohuvaa juomaa alkoholilla tai ilman. Kylpylään on suunniteltu erilaisia polkuja, joita voi halutessaan kulkea. Me testailimme ensin vähän kaikkia ja lopulta sitten kuljettiin virkistävä polku. Ideana ihan hauska! Kylpyläosasto oli kyllä pieni, mutta näin arkipäivänä kun oltiin niin saatiin olla miehen kanssa koko aika kahdestaan koko paikassa! Melkoista luksusta ja varmasti kyllä ei montaa kertaa näin satu. Mutta likimain parasta oli seurata illan hämärtymistä isoista kylpylän ikkunoista. Ihana olisi ollut ottaa teille jotain sisäkuviakin, mutta en raaskinut hakea puhelinta kostumaan kylpylän puolelle. Tässä kuitenkin muutama kuva pukeutumisosastolta :)
Ennen kotiin lähtöä käytiin vielä täyttämässä mahat Grill it-ravintolassa.

Harvinaista herkkua tämmöiset parisuhdepäivät, mutta näitä pitäisi järjestää kyllä useammankin!!

Kommentit

  1. Ihanalta kuulosti :) Kyllä se luksusta on, jos joskus pääsee johonkin kahdestaan, vaikka vain jouluostoksille, puhumattakaan tuollaisesta rentoutuspäivästä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit