Salaista postia ystävältä

Perjantaina sain postin pakettikortin ja salainen jouluystäväni oli muistanut minua viimeisellä paketilla. Jollakin tavoin haikeilla fiiliksillä lähdin hakemaan pakettia, tämähän on nyt sitten viimeinen paketti täynnä jännitystä tässä muodossa tänä jouluna... Postissa minua odotti ihanasti pakattu jouluinen, iso paketti!


Kotona taas pakettia aukaistiin koko perheen voimin. Pienet kädet repivät innoissaan pakettia auki ja hihkuminen oli ihanaa seurattavaa. Isosta paketista paljastui kaksi pientä pakettia pienille prinsessoille, aivan kuin he olisivat aavistaneet, että heillekin jotain siellä on. Minulle oli vielä toinen isompi paketti kortin ja ihanan joulukoristeen ja herkkujen lisäksi.


Minun paketista paljastui ihania Dermosilin tuotteita. Suklainen vartalokuorinta sekä tulppaanikäsivoide, kiitos! Nämä tuotteet varmasti pääsevät käyttöön heti! Suklaat tekevät varmasti kauppansa ja koristekin pääsi jo eteistä koristamaan :)Pienten neitien paketista paljastui tarroja ja kermatoffeeta. Pikkuneidit olivat hyvin otettuja ja isosisko lupasi auttaa pikkusiskoa toffeen kanssa ;) Joten älä huoli Jouluystävä, käyttöön tulee :)
Jouluystäväni oli nimittäin kirjoittanut korttiin, että ei oikein tiennyt tyttöjeni ikää ja itsehän en näitä ole esimerkiksi esittelyyn kirjoittanut :) Salaiseksi jouluystäväkseni paljastui Kotipuro-blogin Riitta :) Kiitos paketeista, ne ovat tuoneet aivan erityistä jännitystä tämän vuoden joulun odotukseen ja edelleen ihmettelen miten oletkin osannut laittaa niin mieluisia lahjoja meille tulemaan, kiitos! Ja ihanaa, rauhaisaa joulun aikaa sinulle! :) 

Kommentit

  1. Kauniin paketin olet saanut :)
    Kiitos paketeista joita sain sinulta ja rauhallista joulun odotusta. :D

    VastaaPoista
  2. Mukavaa oli paketteja lähetellä ja haasteellistakin ;)Kovasti jännitti miten paketit osuisvat kohdilleen ! Ihanaista joulun puuhailua sinne ♥
    Riitta Kotipurosta

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit