Piha pukeutuu jouluun :)

Ihana pakkaspäivä houkutteli ulkoilemaan heti aamulla. Ensin pieni kävelylenkki koiran kanssa ja samalla käytiin viemässä joulutervehdys tyttöjen isomummolle (eli minun mummille). Onneksi valittiin isomummolle herkkuja joulukukan sijasta, koska olihan niitä jo pitkä rivi kertynyt sinne ikkunalle :) Pienen taatelikakun ja keksien lisäksi pieni paketti jäi mummoa odottamaan aatolle myös.

Oman pihan asukkaille viriteltin jouluksi lyhde ja kotitekoisia talisiemenpallosia :)Portin ympäristö sai pensasaitaan muutaman vanhan puisen sydämen punaisella nauhalla.


Varaston perältä löytyi myös meidän vanha ystävä, Jouluhiiri, joka sekin pääsi portin pieleen meitä joulun ajaksi ilahduttamaan. Hiiri on nähnyt jo monta joulua ja joku on jyrsinyt sen takkiinkin reikiä varastossa, mutta ehkäpä hiiri vielä jaksaa yhden joulun verran istuskella meidän ilona :)
Pihalle muutti myös meidän joulupossu hopeapallojen kanssa :) 


Ja pingviiniperheen jäljelle jääneet osakkaat pääsivät myös lyhdyn edustaa koristamaan :) Kotona on nyt siivottu ja kaupassa käyty. Joulu on tullut. Kinkku menee uuniin iltapäivällä ja illalla imelletty perunalaatikko vielä aluilleen. Iltapäivällä käydään jo hautausmaalla kynttilät viemässä ja sitten illaksi odotetaan vielä vieraita. Iltamyöhällä ajattelin vielä käydä avannossa. Mieli alkaa olla jo hyvin jouluinen. Ihanaa!

Toivottavasti sinäkin löydät jo joulumieltä ja rauhaa!

Kommentit

Suositut tekstit